Schooperen van metaal

Schooperen is een tussenbehandeling. Onze vakmensen stralen eerst uw object.

Daarbij kunt u denken aan een (agrarische) machine, kraan, kantoorunit, velgen, carrosserie van auto’s, (vracht)wagens, bussen of campers, onderdelen van boorplatforms of windmolens, drijvers, een container of rupsonderstel.

Als u object grondig is schoongemaakt, zetten onze vakmensen een volgende stap met het schooperen, ook wel metalliseren of vlamverzinken genoemd. Deze bewerking betekent dat we een zink-aluminiumlaag aanbrengen op het staal. De aangebrachte zinklaag biedt een zeer effectieve bescherming tegen roest. Vooral producten die dagelijks bloot staan aan weersinvloeden hebben baat bij deze bewerking.

Tussenbehandeling
AANBRENGEN ZINK-ALUMINIUM
BESCHERMING TEGEN ROEST

Alle werkzaamheden vinden plaats in onze eigen werkplaats in Budel. We ontvangen u graag in ons nieuwe pand. Dan bespreken we meteen uw wensen als het gaat om bijvoorbeeld kleurgebruik en planning. Uiteraard vragen we u dan ook naar het gebruik van het product dat wij voor u behandelen. Zo kunt u rekenen op het beste advies en een ultieme kwaliteit. U bent van harte welkom!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 0495 599 036 of stuur een e-mail bericht naar info@straalbedrijfaarts.nl. Ook kunt u het contactformulier hieronder invullen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×