Spuiten van metaal

Na het stralen en eventueel schooperen, spuiten onze vakmensen uw object. Ook deze methode beschermt het materiaal tegen lichte beschadigingen of weersinvloeden. Zo onderstreept u meteen de uitstraling van uw bedrijf.

Het spuiten kan overigens in iedere gewenste Ral-kleur. Of het nu gaat om een (agrarische) machine, kraan, kantoorunit, velgen, carrosserie van auto’s, (vracht)wagens, bussen of campers, onderdelen van boorplatforms of windmolens, drijvers, een container of rupsonderstel: alles kan!

Straalbedrijf Aarts brengt met de meeste moderne spuittechnieken een meerlaags natlaksysteem aan op het product. Hierbij kunt u kiezen uit diverse systemen op basis van bijvoorbeeld alkydhars-, epoxy- of de hoogwaardige polyurethaanverven.

SPUITEN IN IEDERE GEWENST
Goede bescherming
Kenmerk van spuiten #3

Alle werkzaamheden vinden plaats in onze eigen werkplaats in Budel. We ontvangen u graag in ons nieuwe pand. Dan bespreken we meteen uw wensen als het gaat om bijvoorbeeld kleurgebruik en planning. Uiteraard vragen we u dan ook naar het gebruik van het product dat wij voor u behandelen. Zo kunt u rekenen op het beste advies en een ultieme kwaliteit. U bent van harte welkom!

Uitgelichte projecten

Een greep uit onze projecten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 0495 599 036 of stuur een e-mail bericht naar info@straalbedrijfaarts.nl. Ook kunt u het contactformulier hieronder invullen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×