Stralen van metaal

Stralen is een voorbehandeling. Daarbij spuiten onze vakmensen onder hoge druk straalmiddel op verschillende materialen. In feite alles wat van ijzer is.

Bijvoorbeeld een (agrarische) machine, kraan, kantoorunit, velgen, carrosserie van auto’s, (vracht)wagens, bussen of campers, onderdelen van boorplatforms of windmolens, drijvers, een container of rupsonderstel.

Met dit proces ruwen we het staal op. Dat zorgt voor een goede hechting voor de vervolg behandeling. Met het stralen van metaal verwijderen we ook roest, wals, gloei en giethuid, oude verflagen en vuil. Na het stralen kunnen onze vakmensen daarom direct aan de slag met de oppervlaktebehandeling zoals schooperen en spuiten. Zo is uw product weer een hele tijd beschermd bij intensief gebruik en tegen weersinvloeden.

Hoge druk behandeling
Opruwen van staal
Goede hechting

Alle werkzaamheden vinden plaats in onze eigen werkplaats in Budel. We ontvangen u graag in ons nieuwe pand. Dan bespreken we meteen uw wensen als het gaat om bijvoorbeeld kleurgebruik en planning. Uiteraard vragen we u dan ook naar het gebruik van het product dat wij voor u behandelen. Zo kunt u rekenen op het beste advies en een ultieme kwaliteit. U bent van harte welkom!

Uitgelichte projecten

Een greep uit onze projecten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via: 0495 599 036 of stuur een e-mail bericht naar info@straalbedrijfaarts.nl. Ook kunt u het contactformulier hieronder invullen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×